Eduki nagusira joan

Aretoko arreta hobetzeko eta bezeroarekin loturak sortzeko jarraibideak

2024ko apirilaren 8a, astelehena
10:00etatik-14:00etara
Basque Culinary Center

Zerbitzuaren bikaintasunari buruzko jardunaldia. Lehen orduan, zerbitzurako joera eta negozio-eredu berriak aztertuko ditugu, jatetxe-arloko aditu batekin. Ondoren, aretoan adituak ditugun pertsonak buru dituen lan-gosari batean, talde-dinamika batean murgilduko zara benetako arazoei aurre egiteko eta irtenbide berritzaileak
proposatzeko.
Atsedenaldiaren ondoren, hizlariek tresna baliotsuak partekatuko dituzte aretoko kudeaketa hobetzeko saio interaktibo eta praktiko batean. Aurkeztutako tresnak eguneratzeko eta horiei buruz hausnartzeko erabiliko duzu.
Azkenik, jardunaldian zehar sortutako hobekuntza-proposamenak azaldu eta eztabaidatuko dira.

HELBURUAK:

• Ostalaritzaren sektoreko joera eta negozio-eredu berritzaileak aztertzea.
• Lantaldeetan benetako problematikak identifikatzea eta jorratzea, irtenbide sortzaileak sortzeko.
• Aretoko kudeaketa hobetzeko tresna praktiko eta eraginkorrak eskaintzea.
• Parte-hartzaileen artean ideien eta esperientzien trukea erraztea.
• Hobekuntza-proposamenak finkatzea, eskainitako zerbitzuaren kalitatea optimizatzeko.

HIZLARIAK:

MADDI ECHEVERRIA
Kimika Zientzietan lizentziatua (UPV/EHU) eta Gastronomian eta Sukaldaritza Arteetan graduatua (BCC), gastronomiaren eta sukaldaritzaren munduan esperientzia handia duena. Nazioarteko saririk handiena duten hainbat jatetxetan lan egin eta kolaboratzeaz gain, duela bost urtetik hona Donostiako BasqueCulinary Center-eko (BCC)Areto Arloko irakaslea da.

GONZALO PARRA
25 urtetik gorako esperientzia du jatetxeen sektorean, eta horietatik 19 bezeroarentzako arretaren espezialitateko irakaskuntzan. Aretoaren eta bezeroarentzako arretaren arloko koordinatzailea da, hainbat espezialitatetako irakaslea eta proiektuen tutorea Bartender eta Koktelgintza Modernoko Aditu Ikastaroetan. Bere ezagutza mundu likidoan oinarritzen da, irakin zein destilatuetan, eta bezeroaren aurrean platerak aurkezteko zerbitzuaren eta tekniken zale amorratua da.

Webgune honek cookie-ak erabiltzen ditu, bai norberarenak, bai hirugarrenenak, bisitak eta trafiko-iturriak neurtzeko. Legezko oinarria erabiltzailearen baimena da, cookie teknikoen kasuan izan ezik, horiek ezinbestekoak baitira web honetan nabigatzeko. Webgunearen titularra, cookie-en tratamenduaren arduraduna, eta haren harremanetarako datuak eskuragarri daude Lege Jakinarazpenean. Mesedez, sakatu 'ONARTU ETA JARRAITU' cookie guztiak onartu nahi badituzu. Guztiak onartu edo baztertu nahi badituzu, egin klik 'COOKIEN AUKERAK' aukeran. Cookien erabilerari buruzko informazio gehiago nahi izanez gero, egin klik hemen.

Opciones de cookies